Morgen is er geen les….. 

De training voor zaterdag 12 oktober:

10×2 min doorstappen, p 30 sec+10×30 sec vlot p 30 sec.

Vrijdag 18 oktober en vrijdag 25 oktober is er geen buitenfitness ivm cursus en herfstvakantie. 

Dinsdag 22 oktober is er geen yoga rennen ivm de herfstvakantie. 

Heb je je al opgegeven voor de pop-up yoga? Wil je in de app? App even je nummer naar 06-46552659.

Yoga op verschillende plekken op verschillende momenten, buiten of binnen! 

Nieuw is een hardloopbeginnerscursus het hele jaar door.

Je kunt kiezen voor een cursus in 1 op 1 begeleiding of met z’n tweeen!

Small group kan vanaf 3 tot 5 personen.

Een nieuwe optie is online begeleiding, inclusief 1 personal training.

Dit kan het hele jaar door, dag en tijdstip in overleg. Zie verder onder hardloopcursussen.

10 thoughts on “Laatste nieuws”

  1. Wat een informatieve website, inzichtelijk en overzichtelijk! Veel succes in de toekomst, maar dat zal wel lukken: je bent gewoon goed!

  2. Rennen bij Mirjam is een aanrader, je merkt echt dat ze haar vak verstaat, kan je goed motiveren en veel goede adviezen ook bij blessures, maar hoe ze te voorkomen. Veel individuele aandacht. Altijd gevarieerde trainingen, of je nu yoga en rennen doet, circuit training of hardlopen maakt niet uit geen keer is het zelfde. Komt er nog bij dat het altijd erg gezellig is.

  3. Ha Mirjam, jammer dat ik niet in Olst woon. Ik zou graag op dinsdagochtend om 6.30 mee willen doen. Lijkt mij heerlijk om zo de dag te beginnen!

  4. Bij onze – altijd goedgemutste – Mirjam is het heerlijk en heel plezierig sporten: bewust en aandachtig bewegen bij de yoga, kracht opdoen en alle spieren trainen tijdens de circuittraining en elke week een ander rondje in wisselende tempo’s lopen bij de hardlooptraining. Je kunt het zo inspannend maken als je wil, maar als het iets rustiger moet: Mirjam houdt met iedereen rekening.

  5. Drie jaar geleden ben ik bij Mirjam gestart in de beginnerscursus, ik was toen 60 jaar en had geen ervaring met hardlopen. Na de beginnerscursus ben ik blijven trainen bij Mirjam en loop ik mee met de zaterdaggroep. Ik heb ontdekt dat het hardlopen mijn conditie verbetert en onder leiding van Mirjam heb ik een goede looptechniek ontwikkeld. Afgelopen voorjaar hebben we zelfs van Deventer naar Olst gelopen, wat een geweldige ervaring! In de zaterdag groep is het een combinatie van gezelligheid en serieus rennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *