Ivm covid geef ik deze maand, in ieder geval tot 1 december geen les in groepen. De trainingen die wel doorgaan zijn de personal trainingen en de massages. 

Hieronder volgen trainingen die je in deze periode al dan niet alleen kunt doen:

Week 43 PIRAMIDELOOP 1-2-3-4-5-4-3-2-1 P1’wandel

Week 44 LANGE INTERVALLEN 5×4′ p 2′ w/j

Week 45 KORTE INTERVALLEN 5×1′ 5×2′ 5×1′p1′ wandel, sp 2′ w/j

Week 46 OMGEKEERDE PYRAMIDE 6-5-4-3-2-1 P1′ wandel: tempo steeds sneller. 

Week 47 INTERVALLEN 6×1′ / 3×2′ / 2×3′ / 1×6′ p 1′ wandel, pauze tussen de series 2′ wandel. De kortere intervallen natuurlijk wat vlotter, let op je houding, lang maken! 

Week 48 TEMPODUURLOOP 2x 20′, pauze 3′ w/j. Tempo ligt net iets hoger dan je normale duurloop tempo. Let op, dit is een pittige training! 

Week 49, 5 december. Misschien geeft sinterklaas dan wel les! 

 

 

Als 2e training in de week kun je een duurloop doen. Dit kan een kortere snellere duurloop zijn of een langere rustige. Valt het je zwaar, dan wandel je een stukje tussendoor. 

Succes! 

 

Verder is er nog plek in de fitness groep, elke vrijdagochtend van 08:45 tot 9:30.

Nieuw is een hardloopbeginnerscursus het hele jaar door.

Je kunt kiezen voor een cursus in 1 op 1 begeleiding of met z’n tweeen!

Small group kan vanaf 3 tot 5 personen.

Dit kan het hele jaar door, dag en tijdstip in overleg. Zie verder onder hardloopcursussen.

10 thoughts on “Laatste nieuws”

  1. Wat een informatieve website, inzichtelijk en overzichtelijk! Veel succes in de toekomst, maar dat zal wel lukken: je bent gewoon goed!

  2. Rennen bij Mirjam is een aanrader, je merkt echt dat ze haar vak verstaat, kan je goed motiveren en veel goede adviezen ook bij blessures, maar hoe ze te voorkomen. Veel individuele aandacht. Altijd gevarieerde trainingen, of je nu yoga en rennen doet, circuit training of hardlopen maakt niet uit geen keer is het zelfde. Komt er nog bij dat het altijd erg gezellig is.

  3. Ha Mirjam, jammer dat ik niet in Olst woon. Ik zou graag op dinsdagochtend om 6.30 mee willen doen. Lijkt mij heerlijk om zo de dag te beginnen!

  4. Bij onze – altijd goedgemutste – Mirjam is het heerlijk en heel plezierig sporten: bewust en aandachtig bewegen bij de yoga, kracht opdoen en alle spieren trainen tijdens de circuittraining en elke week een ander rondje in wisselende tempo’s lopen bij de hardlooptraining. Je kunt het zo inspannend maken als je wil, maar als het iets rustiger moet: Mirjam houdt met iedereen rekening.

  5. Drie jaar geleden ben ik bij Mirjam gestart in de beginnerscursus, ik was toen 60 jaar en had geen ervaring met hardlopen. Na de beginnerscursus ben ik blijven trainen bij Mirjam en loop ik mee met de zaterdaggroep. Ik heb ontdekt dat het hardlopen mijn conditie verbetert en onder leiding van Mirjam heb ik een goede looptechniek ontwikkeld. Afgelopen voorjaar hebben we zelfs van Deventer naar Olst gelopen, wat een geweldige ervaring! In de zaterdag groep is het een combinatie van gezelligheid en serieus rennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *