• Helaas zit mijn massagepraktijk vol. Ik neem geen nieuwe klanten meer aan. 
  • Tip: bevalt het je? Geef eens een massage kado! 

  • Sportmassage, klacht- en spiergerichte en onderhoudende massage, voor o. a een sneller herstel en betere belastbaarheid. Deze vorm van masseren is gericht op het optimaal stimuleren van de doorbloeding. Door een betere doorbloeding worden afvalstoffen sneller afgevoerd, spieren herstellen sneller en voelen soepeler aan. Je voelt je minder stijf en gewoon fitter! Verder ook zeer geschikt om blessures te voorkomen.
  • Ontspanningsmassage, relax! 
  • Massage met hotstones, door de warme basaltstenen ervaar je intense warmte. Je wordt gemasseerd met deze stenen en manueel met de hand. Kan gecombineerd worden met sport – of ontspanningsmassage. 
  • Lomi lomi – massage ritueel uit Hawaii, een  bijzondere en zachte massage om “los te laten” 45 of 60 minuten. Ideaal om echt te genieten. Fijne ritmische muziek en voel de bijzondere sensatie door gemasseerd te worden met diverse onderarm technieken. 
  • Anti-stress massage (rug/nek/schouders) eventueel gebruik van cups
  • Zwangerschapsmassage- een heerlijke zachte massage in zijlig en zit: geef ik vanaf 14 weken zwangerschap 
  • Bindweefselmassage: een intensieve massage die zich richt op onderhuidse verklevingen. Het werkt klachtgericht en de doorbloeding wordt gestimuleerd; de huid wordt elastischer. Rollen, kneden, trekken, schuiven en duwen… Op allerlei manieren wordt het bindweefsel aangepakt wat direct invloed heeft op de rest van je lichaam. De intensiteit wordt aangepast naar wat bij jou past, het kan pijnlijk en intens zijn maar dat hoeft niet!
  • Ayurveda massage, oude zachte massage vorm uit India met veel warme olie en diepe ontspanning 45, 60 of 90 minuten. Ervaar eens een oliebad en diepe, diepe ontspanning. Met ayurvedische muziek. 

TARIEVEN

30 minuten: 35,- (5×145,-)

45 minuten: 47,50 (5×202,50)

60 minuten: 60, -(5×260,-)

75 minuten: 70,- (5×300,-)

90 minuten: 80,- (5×350,-)

Lomilomi/Ayurveda/hotstone

45 minuten 52,50 

60 minuten 65,- 

90 minuten 85,-

Met een kaart plan je na je massage je volgende afspraak in.

Wanneer je al een rittenkaart hebt voor het sporten bij dubbelgestrikt, geldt voor de massages een reductietarief.

Mail naar info@dubbelgestrikt.nl dan kijken we naar dag en tijd! Nog sneller een afspraak maken? App of SMS met Mirjam 06-46552659 (bellen kan ook, echter tijdens de massages staat de telefoon uit: je kunt dan de voicemail even inspreken en dan bel ik je terug.)