Ik zal me even voorstellen: 

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van 2 kinderen, getrouwd en 43 jaar oud.

Sinds mijn 11de loop ik hard en ben gelijk de wedstrijdatletiek ingerold. Dit heb ik ongeveer 15 jaar gedaan, intensief en met veel plezier in  binnen- en buitenland. O.a een jaar in Amerika (Ocean City).

Uiteindelijk ben ik Nederlands kampioen bij de junioren op de 3 kilometer geworden en heb mooie tijden gelopen op de 5, (16:55) 10, (36:55) en 15 km (56:50)

Voor de lol heb ik een aantal halve marathons en een marathon gelopen. (de laatste redelijk recent)

Rond mijn 14e begon ik met mountainbiken, later ben ik qua wedstrijden overgestapt naar de mountainbike en duathlon, mede wegens blessures. Geen ramp, want mountainbiken was ook leuk.

Rond 2000 ben ik”gestopt” met wedstrijden en ben qua werk de sport ingerold. Cursussen gevolgd, trainingen gaan geven bij atletiekverenigingen.

Later bedrijfsleider geworden bij een hardloopspeciaalzaak en les gaan geven bij fitnesscentra. Spinning, RPM, fitness.

Ik werk nu nog steeds in een fitnesscentrum en geef daar hardlooptrainingen, soms een MTB clinic, yoga, heb een opleiding gedaan voor personal trainer (LAPT) en verzorg crossfit groepslessen en workshops op de fitnessvloer.

Leuk en soms niet leuk om te doen: Mediteren, yoga, skaten, wandelen (wel met hond), kettlebellen, rennen, mountainbiken, racen op een fiets die daar speciaal voor gemaakt is of op een gewone fiets, zónder versnellingen.

Mijn opleiding heb ik gevolgd op de kunstacademie (de Aki in Enschede en de fotoacademie in Den Haag), dus wie weet, wordt “Dubbelgestrikt” ooit nog eens heel dubbel!

 

CV:

  • les gegeven bij Ciko’66 in Arnhem
  • gewerkt bij Run2Day Utrecht, bedrijfsleider bij Run2Day Arnhem
  • reizen verzorgd bij Cycletours
  • les gegeven bij Fysical fitness in Apeldoorn
  • gewerkt bij Achmea Health Center in Deventer, dit is nu Fitland en daar werk ik nog steeds
  • In het bezit van diploma’s van oa Knau trainer loopgroepen, fitness A (Cios), LAPT, crossfit trainingen, spinning &RPM, Reanimatie.