Voor de nieuwe Yoga en rennen les in de maand november: handschoenen aan!!

De datum voor de nieuwe beginnerscursus is gewijzigd: start is zaterdagochtend 2 maart  2019 van 10:30-11:45. Duur 6 weken. Nét voor de Ijsselloop!

 Zie: Hardloopbeginnerscursussen, omgeving Deventer, Olst, Wijhe.

Met je bedrijf meedoen met de Ijsselloop? Bij minimaal 10 personen op lokatie opbouwen van 0 naar 5 km!

Mail bij interesse naar Info@dubbelgestrikt.nl

De yogalessen in het Holsthus in Olst zijn gestart. Er is nog plek om mee te doen: een proefles kost 5 euro. Elke donderdagavond van 20:00-21:15 in de bovenzaal.

 

10 thoughts on “Laatste nieuws”

  1. Wat een informatieve website, inzichtelijk en overzichtelijk! Veel succes in de toekomst, maar dat zal wel lukken: je bent gewoon goed!

  2. Rennen bij Mirjam is een aanrader, je merkt echt dat ze haar vak verstaat, kan je goed motiveren en veel goede adviezen ook bij blessures, maar hoe ze te voorkomen. Veel individuele aandacht. Altijd gevarieerde trainingen, of je nu yoga en rennen doet, circuit training of hardlopen maakt niet uit geen keer is het zelfde. Komt er nog bij dat het altijd erg gezellig is.

  3. Ha Mirjam, jammer dat ik niet in Olst woon. Ik zou graag op dinsdagochtend om 6.30 mee willen doen. Lijkt mij heerlijk om zo de dag te beginnen!

  4. Bij onze – altijd goedgemutste – Mirjam is het heerlijk en heel plezierig sporten: bewust en aandachtig bewegen bij de yoga, kracht opdoen en alle spieren trainen tijdens de circuittraining en elke week een ander rondje in wisselende tempo’s lopen bij de hardlooptraining. Je kunt het zo inspannend maken als je wil, maar als het iets rustiger moet: Mirjam houdt met iedereen rekening.

  5. Drie jaar geleden ben ik bij Mirjam gestart in de beginnerscursus, ik was toen 60 jaar en had geen ervaring met hardlopen. Na de beginnerscursus ben ik blijven trainen bij Mirjam en loop ik mee met de zaterdaggroep. Ik heb ontdekt dat het hardlopen mijn conditie verbetert en onder leiding van Mirjam heb ik een goede looptechniek ontwikkeld. Afgelopen voorjaar hebben we zelfs van Deventer naar Olst gelopen, wat een geweldige ervaring! In de zaterdag groep is het een combinatie van gezelligheid en serieus rennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *